Despre Imago Mundi
 
  Aparitii literare
 
  Promotii Imago Mundi
 
  Noutati literare Imago Mundi
 
  Concursul lunii Imago Mundi
 
  Contact Imago Mundi
 

  


Înscrie-te la newsletter-ul librăriei Imago Mundi pentru a afla ultimele noutăţi din lumea literara nationala si internationala.

Email:
abonare   dezabonare


Site-uri prietene:
IMPORTANT:
EXPEDIEREA SE FACE PRIN POSTA ROMANA, RAMBURS, CONFORM TAXELOR:

- 12.00 lei – pentru comenzi pana in 60 lei
- 15.00 lei – pentru comenzi intre 61 lei si 150 lei
- Gratuit - pentru comenzi mai mari de 150 lei

   
Cum cumpăr şi plătesc?  
 

  EMAIL   Cont nou
  PAROLA  
Păstrează-mă logat Recuperează parola
 
 
  Niciun produs in cos
 

 

 TERORISTII PRINTRE NOI

Autor | Grigore Cartianu
Editura | ADEVARUL HOLDING
Domeniu | Istorie
Categorie | Dezvaluiri
 
Anul aparitiei | 2011
Numar pagini | 528
ISBN |
Preţ: 18,00 lei   Comanda Comanda


Detalii:

Iată-ne ajunşi, aşadar, la volumul 3 al seriei care-şi propune să desluşească iţele încâlcite ale Revoluţiei -contrarevoluţiei din decembrie 1989. După „Sfârşitul Ceauşeştilor” şi „Crimele Revoluţiei” (apărute anul trecut), ne aflăm acum în faţa unei noi provocări: „Teroriştii printre noi”, cu subtitlul „Adevărul despre ucigaşii Revoluţiei”.

Devenită o adevărată saga a Revoluţiei române, seria iniţiată de Grigore Cartianu aduce dovezi zdrobitoare despre acţiunile criminale ale câtorva generali filosovietici care, sub pavăza politică a „emanaţilor” Ion Iliescu şi Silviu Brucan, au declanşat un adevărat război civil, soldat cu aproape 5.000 de victime (morţi şi răniţi).
Volumul ce va fi lansat la Târgul de carte Gaudeamus 2011 îi dezbracă de minciună atât pe cei care au ticluit masacrul (inventând „terorişti ceauşişti” pentru a avea cu cine „să lupte” şi de cine „să ne salveze”), cât şi pe cei care au apăsat pe trăgaci. De aceea, firul dezvăluirilor merge pe două planuri: cel de comandă, aflat la Bucureşti, şi cel de execuţie, cuprinzând întreaga ţară.
Cartea „Teroriştii printre noi”, care însumează 528 de pagini, aduce noi mărturii despre acţiunile criminale ale spionului sovietic Nicolae Militaru, împreună cu alţi generali instruiţi la Moscova. Veţi afla cum…
… Brăila a fost transformată într-o baie de sânge prin grija generalului Marin Pancea, vechi client al contraspionajului românesc, în calitatea sa de agent sovietic.
… La Braşov, generalul Ion Florea a luat decizii criminale, împărţind arme unor civili care au făcut măcel.
… La Craiova, bucuria victoriei a fost spulberată de un telefon primit de generalul Roşu de la generalul Militaru.
… Pe aeroportul din Kogălniceanu, judeţul Constanţa, câţiva ofiţeri români, vorbitori de limba rusă, îi aşteptau pe ofiţerii precursori ai desantului militar sovietic. Misiunea le fusese ordonată de însuşi Nicolae Militaru, proaspăt instalat de Ion Iliescu în funcţia de ministru al Apărării.
Sunt dezvăluiri care vă vor cutremura, dar nu lipsesc nici poveştile desprinse parcă din Caragiale. De exemplu, furia cu care, aproape în toate Comitetele Judeţene de Partid, compatrioţi de-ai noştri luptau revoluţionar pentru a-şi însuşi câte ceva. Ocupaţi să fure televizoare, tablouri, carpete şi paltoane, mulţi români n-au băgat de seamă că alţii le fură Revoluţia.
Simpla selecţie a unor titluri de capitol vorbeşte de la sine: „Diversiunile de la Revoluţie, pregătite în vara lui ’89”; „Omul lui Militaru, „creierul” măcelului de la Brăila”; „Jocul dublu al lui Virgil Măgureanu la Focşani”; „La luptă cu Mariana Cur-de-Fier!”; Braşov: „Încă un general şcolit în URSS, încă un măcel”; „Diversiunea radio-electronică: „Fabricat în URSS”; „Alo? Moartea la telefon”; „Teroriştii îşi căutau brad de Crăciun”.
De un lucru puteţi fi siguri: că teroriştii, aşa cum îi prezintă cartea, au fost „dintre noi, pentru noi”. Şi că unii dintre ei trăiesc şi azi, rânjind, printre noi…
*
Grigore Cartianu: „Unii ne-au mitraliat cu minciuni la televizor. Alţii ne-au împuşcat cu gloanţe adevărate. Pe toţi îi găsiţi în această carte. Bine aţi venit la întâlnirea cu teroriştii din decembrie ’89!”

IMPORTANT:

Pretul cartii include TVA insa nu include taxele de expediere;

EXPEDIEREA:

Prin Posta Romana, plata Ramburs:
- 12.00 lei – pentru comenzi pana in 60 lei
- 15.00 lei – pentru comenzi intre 61 lei si 150 lei
- Gratuit - pentru comenzi mai mari de 150 lei

 

Serviciul Clienti

contact@librariaimagomundi.ro

|
|
|
|
|
|
Cum cumpăr? | Contul meu | Vezi coş
 
 
Termeni şi condiţii
2018 © Libraria Imago Mundi. Toate drepturile rezervate.

design: www.discovergroup.ro