Despre Imago Mundi
 
  Aparitii literare
 
  Promotii Imago Mundi
 
  Noutati literare Imago Mundi
 
  Concursul lunii Imago Mundi
 
  Contact Imago Mundi
 

  


Înscrie-te la newsletter-ul librăriei Imago Mundi pentru a afla ultimele noutăţi din lumea literara nationala si internationala.

Email:
abonare   dezabonare


Site-uri prietene:
IMPORTANT:
EXPEDIEREA SE FACE PRIN POSTA ROMANA, RAMBURS, CONFORM TAXELOR:

- 12.00 lei – pentru comenzi pana in 60 lei
- 15.00 lei – pentru comenzi intre 61 lei si 150 lei
- Gratuit - pentru comenzi mai mari de 150 lei

   
Cum cumpăr şi plătesc?  
 

  EMAIL   Cont nou
  PAROLA  
Păstrează-mă logat Recuperează parola
 
 
  Niciun produs in cos
 

 

 PUTEREA IUBIRII SI RECUNOSTINTEI INFINITE

Autor | Darren R. Weissman
Editura | FOR YOU
Domeniu | Dezvoltare personala
 
Anul aparitiei | 2010
Numar pagini | 271
ISBN | 978-973-1701-36-3
Preţ: 23,75 lei
Pret vechi: 25,00   -5%
  Comanda Comanda


Detalii:

 „L-am cunoscut personal pe Dr. Darren Weissman si pot spune ca lucrarea sa de vindecare reprezinta calea viitorului. Dar as indrazni sa spun ca viitorul este acum! Va recomand cu toata increderea Tehnica LifeLine, descrisa in aceasta carte, deoarece stiu ca da rezultate.”

Louise L. Hay, autoarea bestsellerului Poti sa-ti vindeci viata

„Aceasta este o carte fascinanta si revelatoare, care demonstreaza cu adevarat efectul vindecator  si adevarul ce sta la baza acestor cuvinte simple, dar pline de forta – iubire si recunostinta. Activitatea si abilitatile de vindecare ale doctorului Weissman reflecta grelele incercari, dar si triumful pe care propriile experiente de viata, din trecut si din prezent, le-au adus in final. Prin intermediul acestei carti inspiratoare, el va ridica si va trezi constiinta si va deschide mintile altor oameni.”

Dr. Masaru Emoto, autorul bestsellerului Mesajele ascunse din apa

 „Dr. Darren Weissman… face parte din noua specie de vindecatori a corpului, care detin cunostinte solide de chiropractica si care vor revolutiona medicina conventionala. Darren a invatat si a imbinat elementele Tehnicii Neuro Emotionale (o forma inovatoare a psihologiei energetice), cu psihologia de noua paradigma si Programarea Neuro-Lingvistica, pentru a dezvolta un sistem de vindecare unic si uimitor de puternic, care intrebuinteaza puterea Iubirii si Recunostintei Infinite.”

Candace B. Pert, Ph. D., autoarea cartii Everything You Need to Know to Feel Go(o)d

 „Importanta si de actualitate! Cartea lui Darren Weissman, Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite, ofera un model nou si convingator pentru ceea ce inseamna boala si rolul pe care il joaca ea in viata noastra. Printr-o frumoasa sinteza a cunostintelor stravechi si stiintei moderne, Dr. Weissman ii ofera mintii un motiv pentru care sa accepte ceea ce inimile noastre cunosc deja – ca iubirea reprezinta marele vindecator al vietii, iar puterea de a iubi pana se atinge starea de bine se gaseste in interiorul fiecaruia dintre noi. Aceasta este o carte „obligatorie” pentru orice biblioteca de stiinta si vindecare din secolul al XXI-lea!”

Gregg Braden, autorul bestsellerurilor Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Matricea Divina

 „Dr. Darren R. Weissman arata ca exercitarea liberului arbitru si alegerea de a renunta la toate judecatile noastre vor aduce schimbari moleculare demonstrate, in tot organismul. El nu emite ipoteze, ci demonstreaza acest lucru. Puterea mintii e infinita, iar iubirea este cea mai mare putere dintre toate cate exista. Recomand cu caldura aceasta carte.”

Gary R. Renard, autorul bestsellerurilor Disparitia universului si Realitatea ta nemuritoare

V-ati dori sa descoperiti potentialul infinit pe care il aveti, de a va vindeca si rezolva incercarile de viata? Daca da, atunci cartea Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite, scrisa de Dr. Darren R. Weissman, va va ajuta sa va priviti viata dintr-o perspectiva noua, mai înalta. Veti invata sa va eliberati extraordinara capacitate de vindecare pe care o au mintea si copul si veti incepe sa intelegeti limbajul complex al simptomelor fizice, al bolilor si stresului. Aceasta lucrare dezvaluie calatoria spiritului si arunca o noua lumina asupra unuia dintre cele mai mari mistere pe care omenirea a incercat sa-l elucideze – mintea subconstienta.

Pe masura ce veti citi, veti vedea ca invatati cum sa va transformati si sa va controlati viata, cu ajutorul acestor lectii esentiale: universul este infinit; aveti liber arbitru – o alegere in cadrul fiecarei experiente; suntem cu totii interconectati; judecata este interzisa; cea mai mare putere este iubirea de sine; trebuie sa intampinati fiecare zi cu o atitudine de recunostinta; viata are sens… si multe altele

Link: www.drdarrenweissman.com

IMPORTANT:

Pretul cartii include TVA insa nu include taxele de expediere;

EXPEDIEREA:

Prin Posta Romana, plata Ramburs:
- 7.00 lei – pentru comenzi pana in 50 lei
- 9.00 lei – pentru comenzi intre 51 lei si 120 lei
- Gratuit - pentru comenzi mai mari de 120 lei

 

Serviciul Clienti

contact@librariaimagomundi.ro

|
|
|
|
|
|
Cum cumpăr? | Contul meu | Vezi coş
 
 
Termeni şi condiţii
2018 © Libraria Imago Mundi. Toate drepturile rezervate.

design: www.discovergroup.ro